9 Nisan 2014 Çarşamba

Kendimizi Nasıl İfade Ederiz?

Hissettiğimiz duygularımızı, fikirlerimizi ve gereksinimlerimizi bizler konuşarak ifade ederiz.

Düşündüklerimizi, hissettiklerimizi yüz ifademizle de anlatabiliriz.


Kendimizi dramayla, resimle ve müzikle de ifade edebiliriz.

Şimdi de işaret dilini öğrenmeye ne dersiniz?
Seni seviyorum, demek.


Teşekkür ederim, demek.

Görüşürüz, demek.

Şimdi de etrafımızdaki işaretlere dikkat ediyoruz. Birkaç işaret öğrendikten sonra acil çıkış işareti hedefimiz oldu. Okulda acil çıkış işaretlerini arıyoruz.

Siz de evde veya dışarıda fırsat buldukça işaretleri ve levhaları öğretmeye çalışınız.

2 yorum:

  1. ebruNe kadar gzl .ve anlamli bir faliyet olmus bygünki çalismaniz.hoş her gün cok farkli seyler ogretiyorsunuz cocuklarimiza.baska siniflarda da arkadaslarim takip ediyor bizim sinifin faliyetlerini ,yaptigimiz konusmalarda ortak nokta keske bizde sizzin sinifta olabilseydik.hergün dolu dolu geciyor .mesleyinizi ve cocuklari cok seviyorsunuz.cokk belli.hakkiniz emeginiz çok bizde.9 Nisan 2014 19:46

    Ne kadar gzl .ve anlamli bir faliyet olmus bygünki çalismaniz.hoş her gün cok farkli seyler ogretiyorsunuz cocuklarimiza.baska siniflarda da arkadaslarim takip ediyor bizim sinifin faliyetlerini ,yaptigimiz konusmalarda ortak nokta keske bizde sizzin sinifta olabilseydik.hergün dolu dolu geciyor .mesleyinizi ve cocuklari cok seviyorsunuz.cokk belli.hakkiniz emeginiz çok bizde.

    YanıtlaSil
  2. yagmura cok yabanci gelmemistir bu etkinlik cunku merakli minik dergisinin mart sayisinda bunlara yer verilmisti ve biz de evde isaret dilini eglenerek uygulamistik gecen ay.bu ay ki sayida da gemiler isleniyor ve cok eglenceli oyunlar ve deniz feneri maketi var.ha bir de gemi seklinde kitap yapiyoruz.(yaptik)almanizi tavsiye ederim,cocuk dergilerinin en iyisi:) bu etkinlik cok verimli gercekten,okulda yapilan her etkinligin onemi evdekilere kiyasla oldukca fazla.bu sebeple emeginize saglik ayse hocam.ebrunun dedigi gibi hakkiniz odenmez.iyi calismalar:))

    YanıtlaSil