10 Şubat 2014 Pazartesi

Göz Taraması

Merhaba,
Sınıfımızda yapılan göz taraması sonucu birkaç öğrencimizin doktor kontrolünden geçmesini tavsiye ediyoruz ve önemsiyoruz. Birinci sınıfa başlamadan önce faydalı olacaktır.

1-Muhammet Emin Dinç
2-Duru Yelegen
3-Eren Bayram

Tarama günü, okulda olmayan öğrencilerin de göz muayenesi olması rica olunur.
1-Berkay Aktay
2-Kerem Pınar
3-Mehmet Anıl Aksu
4-Ekin Zilan Savaş
5-Murat Arda Özbek
6-Yağmur Yoğurtçuoğlu
7-Tuğçe Demirhan

7 yorum:

  1. Geçen hafta dr.söyledi ilkokula başlamadan gitmemiz gerektigini.göz bölümüne yazi yazdi.onlarda andevu olmadan kontrol etmedi.önümüzdeki hafta kismetse gidiyoruz.

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel, iyi olur kontrolden geçmeleri :)

    YanıtlaSil
  3. Iyi akşamlar Ayşe hocam.uzunnnn ve güzel bir tatilden sonra tekrar merhaba :)) göz taraması galiba ANIL yokken yapılmış yada ANIL hatırlamıyor...geçen sene kontrol yaptırmıştık olmazsa bu sene gene gider yaptırırız..dekontları umarım almışşınızdır Anıl'a söyledim ama..birde boyaları vermişsiniz Ayşe hocam yenimi alınacak acaba..? Filiz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Filiz hanım :) Anıl yokken yapıldı evet, doğru söylüyor. Bu sene de bence muayene olmasında fayda var. Dekontları almadım, yarın gönderirsiniz yine :) Eşyaları dönem sonunda göndermiştik ama sanırım anıl o günlerde okulda yoktu, eşyalarında eksik olan, temiz olmayanlar vs. varsa yenisini alıp veya evde olanlardan ekleyip hazırlayıp yarına gönderebilirseniz çok çok iyi olur.

      Sil
  4. Ayşe hocam dekontları zarfa koyup Anıl'ın resim dosyasının içine koymuştum galiba görmediniz?? Kıyafetleri bana ulaşmadı sadece sınıf ayakkabılarını getirdi bana.kıyafetlerinde bi sorun olduğunu sanmam ama isterseniz yarın gönderebilirsiniz.ayrıca Ayşe hocam ANIL bugün karnesini sizden almak istemişti hatta fotograf çekersiniz diye gömlek giymişti ;(( galiba unutuldu..

    YanıtlaSil
  5. Ayşe iyi akşamlar. Eren için göz doktoruna gitmesinde fayda var demişsiniz. uyardığınız için teşekkür ederim. hemen randevu alıyorum... İyi akşamlar... derya sevgiler

    YanıtlaSil
  6. Ayse hanim merhaba ben yagizi 1 bucuk ay once goturmustum bir sikinti yokmus Allaha Şükür

    YanıtlaSil