9 Şubat 2014 Pazar

Telefon Numarası ve Ev Adresini Öğrendik mi?

Sayın velilerim,
Çocuklarımıza aileyle ilgili bilgilerden telefon numarası ve ev adresi gibi bilgileri öğretmemiz çocuklara önemli durumlarda fayda sağlayacaktır. Bunun için bu konu üzerinde sizin de durmanız, bu bilgileri en kısa sürede öğretmeniz rica olunur. Bu hafta bu çalışmalara yer vereceğiz.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. Günaydin Ayşe hnm,kisa bir aradan sonra yeniden buluştuk.dilerim ikinci dönemde ilk yari gibi güzel geçer herkez için.tatil boyuncada facebook hesabim gibi devamki baktim siteye,aliskanlik;)))) başka okullardan da takip edilmeniz çok güzel.çok hoşuma gitti. Doruk&berke ev adresimizi ve tf ezbere biliyor.bizim evimizde normal tf olmadigi icin,anneanesinin tf ezberletmistik.bizler sordugumuzda dogru cevap aliyoruz,sinif ortaminda nasil cevaplar verirler bilemiyorum.:))))

    YanıtlaSil
  2. yeni egitim doneminiz,donemimiz hayili olur insallah.yagmur da ezbere biliyor ev adresini ve benim cep numarami ama sinif ortaminda soyler mi bilemiyorum.hata yapmaktan ve arkadaslarinin ona gulmesinden korkuyor!:) yeni donemimiz tekrar hayirli olsun,iiyi calismalar:)

    YanıtlaSil