22 Ocak 2014 Çarşamba

Karne Günü

Sayın velilerim,
Karneler cuma günü saat 12.30'da okulda verilecektir. Görüşmek üzere..

11 yorum:

  1. biz gelebiliyor muyuz ayse hocam,ilk karnemiz ve oldukca heyecanliyiz da:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk karnelerimizi dönem başında ekim ayında vermiştik, bu ara karnemiz, genel durumu ile ile bilgi veriyor. Tabii ebeveyni de gelebilir. 12.30'da karneler verilecek.

      Sil
    2. pek anlamadim,donem basinda aldigi asil karneydi ve yarin alacagi ara karne mi?bir de karneler verildikten sonra birakacak misiniz cocuklari yoksa aksama kadar kalacaklar mi?(panik anneler grubu asil uyesi):)

      Sil
  2. Ayşe hocam iyi akşamlar.afyonun soğuğundan selamlar herkese :))) bizim karnemiz hazır mı acaba? Cuma günü sabah babamız alacak karnemizi sizce uygun olurmu? Ve ya ne yapmamız lazım? Filiz & ANIL :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Filiz hanım. Karneniz tabii hazır. Karneyi gelince de verebilirim Anıl'a. Ben de zaten karneler :) Sevgiler...

      Sil
  3. Fatma panik anneler grup üyesii ,çok alemsin ,biliyormusun bu grubu ben kurdum.çok sevindimm yalniz degilim.yarin okulda senin ilk benim ikinci. Karne günümü kutlariz:)))

    YanıtlaSil
  4. iyi fikir,valla olumsuz bir sey olursa bunalima girerim gibi geliyo ama;)allah izin verirse daha bunun ilkokulu,lisesi,universitesi varrr...cok yasamayiz biz bu stresle:))

    YanıtlaSil
  5. Fatma hanım Ebru hanım alışırsınız benim üç tane olduğu için panik yapmamayı öğrendim genede Ahmet Yağızın ilk karnesi olduğu için heycanlıyım inşallah üniversite diplomalarınıda görürüz (sınıfın değil okulun en yaşlı annesi benim galiba :))))

    YanıtlaSil
  6. Ayşe hocam merhaba.Anıl karnesini okul açılınca sizden almak istedi.bilginize...tüm öğrencilere mutlu,neşeli ve bol bol sağlıklı tatiller dilerim sevgiler..Filiz & ANIL

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. size de iyi tatiller filizcim,tesekkurler;)

      Sil
  7. Ahmet yagizinda görürsunuz umarim üniversite diplomasini:)))panik benim hep yanimda,her an alişirmiyim bilmiyorum ama içimdeki heyecani kaybetmek istemiyorum,ve ve ve bir anne hangi yaşta olursa olsun eminimki çocugu konu ise 60 yaşinda bir insanin tecrubesi gibi düşünur,1 8. Yaşinda gibi koşturur dimi??:))))

    YanıtlaSil