24 Ocak 2014 Cuma

Karnelerimizi Aldık :)

Sevgili öğrencilerim, sayın velilerim, birinci dönemi çok güzel bir şekilde bitirmiş ve karnelerimizi almış bulunuyoruz. Öğrencilerimi başarılarından, sizleri katkılarınızdan dolayı tebrik ediyorum.
Çiçeklerim için de tekrar Burçin Polat'a, Ebru Baytaroğlu'na, Ebru Savaş'a çok teşekkür ediyorum.
İkinci döneme harika ve enerji dolu başlamak dileğiyle...
Herkese mutlu tatilleerrr :))
























































































5 yorum:

  1. Ebru B.oğlu25 Ocak 2014 00:11

    Asil biz size çok çok çok teşekkür ederiz,hakkiniz,emeginiz o kadar büyükki.bu meslegi severek yaptiginiz o kadar belliki.her birimizin çocuguyla(en azindan benim kontak halinde oldugum)velilerin çocuklariyla belki yakin çevremizin bile tespit etmekte güçlük çektigi farkliklari yakaliyorsunuz çocuklarimizda.okula güle oynaya gelmeleride bunun en büyük ispati bence.geçen yil okula gelmek istemeyen çocuklar ,bu yil güle oynaya geliyor okula.bence buda sizin başariniz,zerafetiniz,ilginiz ..... hersey için tekrar çok tesekkurler.iyi tatiller.

    YanıtlaSil
  2. Ahmet Yağız karnesini en son alınca sonuncu olduğunu düşündü çocukların nerden ne çıkaracakları belli olmuyor onların dünyasını anlamak çok zor buda sizin ne kadar zor bir iş yaptığınızı bir kez daha gösteriyor sabrınıza emeğinize teşekkür ederim iyi tatiller

    YanıtlaSil
  3. ((;;12345678910BEN. CEREN
    ORETMENİM. SİZİ. COK. SEVİYOUM
    İYİGULER

    YanıtlaSil
  4. Ayse hanim cocuklarimiza sundugunuz emeginize,sevginize ,itina ve ozeninize cok cok tesekkur ederiz.Bu arada yukaridaki yazida Cerenin imalati benden once muhakkak soylemesi gerekiyormus:)

    YanıtlaSil
  5. aferin kuzucuklara,tesekkurler ogretmenimize.ne cabuk gecti bir donem,ne kadar hizli buyuyor bunlar.hepsi cok cok basarili olur insallah,temel ayse hocamiz sayesinde saglam olacak.umarim hep iyi ogretmenlerle,iyi insanlarla karsilasirlar ve bina da saglam olur:)

    YanıtlaSil