25 Mart 2014 Salı

Fotograf Hakkinda

Fotograf ile ilgili henuz donus yapmayan velilerim, bu hafta son, olumlu olumsuz donus yapmaniz onemle rica olunur.

1. Doruk&Berke Baytaroglu
2. Yagmur Yogurtcuoglu
3. Eren Bayram
4. Huseyin Kursat Saglam

7 yorum:

  1. Çok haklisiniz'yarin yolluyorum kagitlarini:((

    YanıtlaSil
  2. ayse hocam ben olumsuz olarak gondermistim kagidi gecen hafta.yagmur unutmus ve kaybetmis olabilir mi,cantasinda da bir daha gormedim gonderdikten sonra?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belki kaybolmuştur. Tamam ben olumsuz yazıyorum.

      Sil
    2. aslinda ben yarin okula gelip ornek cekimleri gormek istiyorum eger mumkunse?haftalardir cok yogunum okulda ve bir turlu firsat yaratip gelememistim.bir gun daha bekleyebilirseniz cok sevinirim tabi mumkunse.tekrar kusura bakmayin lutfen:)

      Sil
  3. İyi akşamlar Ayşe hnm,okul aile birligi ile yaptigim görüsmede ikiz kardeslere ortak çekim yapilabilecegini söylemislerdi.bende bunun üzerine tek kagit imzalayip yolluyorum.cekim günu orda oluruz olamayiz bilemiyorum bir karisikliga meydan vermemek adina bilginiz olsun istedim.daha sonra ne ben ,ne okul sorun çikmamasi açisindan.birde ancak ay başinda odeme yapabilecegim bu sorun olur mu?

    YanıtlaSil
  4. Ayşe Hanım yarın Ahmet Yağızın sunumu var ben ondan daha heycanlıyım lütfen yorumda bulunun bana hiç sunamayacakmış gibi geliyor umarım başarır

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok Çok iyiydi. Canlı dinamik bir ses tonuyla hepsini birer birer anlattı. Çocuklardan en çok soru İspanya'ya geldi ;) dikkat çekici oldu demek ki çocuklar için. Başaracağına dair inancımız her zaman olsun. Sevgiler..

      Sil