18 Mart 2014 Salı

Test Hakkinda

Degerli velilerim,
Bahsetmis oldugumuz test, bakanligin bir arastirmasi icin uygulanan mini bir test. Veri toplamak amacli. Okuldan bazi ogrencilere uygulanacak. Genel bir durum degil. Endise etmeyiniz. Velinin onayi olmadan herhangi bir sey yapilmaz. Simdiye kadar size kagit gonderilmediyse cocugunuzun test olmayacagi anlamina gelir. Sevgiler..

4 yorum:

  1. Tesekkurler aydinlattiginiz için,merak etmiştim.sonuçta test kötü birsey degil tabiki.en azindan önümüzü görmemize işik olurdu:)))

    YanıtlaSil
  2. bize gelen kapıtta başkasına aitmiş berkay arkadaşıyla serviste karıştırmış tşkler

    YanıtlaSil
  3. AYŞE HANIM İYİ AKŞAMLAR. GÖZ MUAYNESİ İLE İLGİLİ MESAJ GELDİ... DAHA ÖNCEDE SİTEDE YAYINLADINIZ... BEN O ZAMAN DOKTORA GÖTÜRDÜM. GÖRME ALAKALI BİRŞEY YOK SADECE ALERJİSİ VAR DEDİLER DAMLA KULLANDIK GEÇTİ... ŞİMDİ BEN KİME İNANAYIM... BİRDE OKULDAKİ MUAYNE NEYE GÖRE YAPILIYOR? HANGİ HASTANEDEN GELİP NEYE GÖRE YAPIYORLAR? SEVGİLER DERYA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuldaki muayene sadece onlem amacli. Rehber ogretmen esliginde yapiyoruz. Ilkokula baslayacaklari icin doktora goturmekte fayda var, anlaminda, bir sey varsa gec kalinmasin anlaminda. Herkeste bir sey var demiyoruz cikmayabilir de. Onemli olan goturmus olmaniz. Tedirgin olmanizi gerektiren hicbit durum yok. Tabii ki doktora inanacaksiniz bu cok acik. Sevgiler.

      Sil