12 Mayıs 2014 Pazartesi

Kutlama Mesaji

Bugun degil her gun en guzel gunleri hak eden annelerimiz...
Anneler gununuz kutlu olsun. Nicelerine kavusmak nasip olsun. Sevgiler..

7 yorum:

  1. Çok teşekkür ederiz Ayşe hocam.bugün aldığımız güzel haber bizleri olduğu kadar çocuklarımızda bir o kadar mutlu etti.Rabbim evladınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin..dünyanın en güzel ve karşılıksız sevgisi ANNE olmak,bunu yaşayınca daha çok anlayacaksınız..sizinde şimdiden Anneler Gününüz Kutlu Olsun...Filiz

    YanıtlaSil
  2. Aynen soylediginiz gibi ,birgün degil hergün kutlanmasi gerekir.rabbim nerde varsa her bayana nasip etsin bu duyguyu.simdi haberlerde bir bayanin feryadini duydum,koruyucu aile olmuslar ve 10 dk gorebilmek icin cirpiniyorlardi.biz evlatlarimiza diyoruz belki anne babanizin.kiymetini bilin diye ama,bizlerde ne kadwr şükretsek azdir gibi geliyor bana.:))

    YanıtlaSil
  3. Çokkkkkk Tşkr ederiz Ayşe hanım , Arda büyük sevinç mutluluk içinde çok güzele bi haber verdi sizin adınıza çok duygulandım ve sevindim Allah tamamını erdirsin Allah gönlünüze göre hayırlı evla nasip etsin hayırlı olsun. Buarada sizde hoş geldiniz Allah kabul etsin ANNELER gününüz kutlu olsun sizi çok seviyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok cok tesekkurler. Ben de sizleri cok seviyorum :)

      Sil
  4. tesekkurler ayse hocam kutlama icin.sizib adiniza gercekten cok sevindim,allah saglikli bir bicimde kucaginiza almayi nasip etsin insallah.bu arada yagmurun bugun okulda olamayisi ve bu haberi sizden duyamayisi kotu olmus:( o kadar onem veriyor ki bebeklere,kardeslerini hayalinde buyuttu bile kuzum:)gelisinize cok sevindik,yagmur cok hastaydi haftasonu o yuzden gelemedi bugun ama yarin gelecek.sizden bir ricam olacak,sert seyler yememesi lazim bir kac gun.bazen kraker tarzi bir seyler dagitiliyor.yagmura hatirlatirsaniz sevinirim cunku bogaziyla ilgili bir kanama gecirdi hafta sonu.yani anneler gunumuz acillerde gecti.tekrar hayirli olsun,iyi aksamlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim Fatma hanim :) Yağmur' un hasta oldugunu tahmin ettim yoksa gelmemezlik yapmiyor cunku. Cok cok gecmis olsun cok uzuldum rahatsizligina. Acil sifalar diliyorum.

      Sil