26 Eylül 2013 Perşembe

Parmak Boya ile İnce Motor

PARMAK BOYASI İLE İNCE MOTOR ÇALIŞMALARI
Parmak boyasını köpük tabaklarımıza döktükten sonra, kağıtlarımızı masalara yerleştirdik.
Daha sonra mandalın ucuna pamuklarımızı sıkıştırdık. 
Pamuğu istediğimiz renge dokundurarak çalışmamızı tamamladık..
Masalarımızı kendimiz sildik ve sınıfı toparladık..









8 yorum:

  1. Hepside ne kadar hevesli gözüküyorlar.. İyikide sizi tanımışız Ayşe Hocam.şimdiden ellerinize emeklerinize sağlık..Filiz Aksu (ANIL)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yerim ben bunlari.elinize yüreginize emeginize saglik ayse hanim.bende orda olmak isterdim:((( Ebru B.oglu. doruk&berke

      Sil
    2. Teşekkür ederim Filiz hanım. Ben de sizleri tanıdığım için mutluyum.. Sevgiler..

      Sil
  2. Ahmet yağızın sene sonunda yaptığı çalışmaları çok merak ediyorum. Evde çizgi bile çizdiremiyorduk şimdi hayretle seyrediyorum oğlumun yaptıklarını, bu arada oğlum iki gündür televizyondaki HAYDİ ÇOCUKLAR UYKUYA yazısını takip ediyoru ve yatıyor teşekkürler AYŞE ÖĞRETMENİM şimdiden oğlum değişmeye başladı devamı geleceğine eminim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hanife abla valla yagmur da tam tersi okula basladigindan beri 12 oluyor ancak yatirabiliyorum.heyecan mi,okul stresi mi,bizimle daha fazla vakit gecirmek istemesi mi cozemedim valla.okulla bir dargin bir barisigiz hala.etkinlikler cok eglenceli gorunuyor,ogretmenimiz de oldukca ilgili.evde eglenceyi azaltmaya basladim ben de cozum olarak.optum sizi.

      Sil
    2. Ahmet çalışmalara karşı ilgili bir çocuk. Sene sonunda ilköğretime hazır hale getirmek amacımız. Konuşmalarımızın hemen işe yaramış olması çok mutlu edici Hanife hanım. Sevgiler..

      Sil
  3. hocam valla alistirdiniz bizi dakka basi kontrol ediyorum yeni paylasimlar var mi diyee.bi de mutsuz oluyorum goremeyince :):(yagmurun bagimli annesi)

    YanıtlaSil