16 Eylül 2013 Pazartesi

Topumuzu Yapıyoruz

TOPUMUZU YAPIYORUZ
Gazete kağıtlarını yırttıktan sonra buruşturup buzdolabı poşetinin içine koyuyoruz. İstediğimiz büyüklüğü elde edene kadar gazete kağıdını dolduruyoruz. Ardından üzerini krepon kağıdıyla kaplayıp, en son bant ile sağlamlaştırıyoruz. Topumuz hazır :) İster okulda ister evde oynayabiliriz :) Okulda oynamaya başladık bile :))












2 yorum:

  1. Yagiz in ayin 16 si ilk gunuydu cok endiseliydim acikcasi gecen sene serap ogretmendeydi ve sinif arkadaslari nefize hocadalar arkadaslarini ilk gun yemekhanede gorunce cok uzulmus ve bana tepkiliydi ama bugun carsamba ve sizden bahsederken cok mutlu ilginize ve blog sayfasina verdiginiz zamana tesekkur ediyorum sayenizde hergun yapilanlari bizde takip edebiliyoruz. Tekrar tesekkurler AYSE HANIM

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğba hanım, evet bana da arkadaşlarından bahsediyor gün içerisinde; yeni sınıfını ve arkadaşlarını da çok sevdi. Maşallah Yağız çok tatlı bir çocuk :) Ben hem çalışmaları görmenizi hem de yaptığımız çalışmaları herkesle paylaşmak istiyorum. Keyifle yapıyorum :) Sevgiler..

      Sil