4 Ekim 2013 Cuma

Arkadaşım Eşek

Bugün kesme becerilerimizi geliştirmek, modele bakarak çalışma yapabilmek amaçlı "eşek" yaptık.
Çalışmamızı yaparken bir yandan da Barış Manço'nun "Arkadaşım Eşek" dinledik..
Çok sevdiler..

Birlikte dinleyebilir ve yatmadan önce söyleyebilirsiniz :)

8 yorum:

  1. Cok sevimli gözüküyorlar:))))) Ebru B.oglu

    YanıtlaSil
  2. Ayse hn berkay eve geldi basi acıyordu siz sınıfta yokken arkadası blokları üzerine itmiş berkayın kafasına vurmuş şu saat berkay zor uyudu doktorada gitmek istemiyordu keske bu durumu arayarak haberdar etseydiniz bizi size notta gönderdim kücük kızım var internetten iletişim zor diye

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nihal hn. Evet ben de basina buz uyguladim. Sonra iyi oldugunu soyledi. Bu tur kazalar cocuklarin veya yetiskinlerin basina gelebilir. Evde veya okulda olabilir. İyi oldugunu soyledigi icin aramadim. Burdan belirteym. İletisimi acil durumlarda zaten okuldan kuruyoruz. Bilginiz olsun.

      Sil
    2. Berkay'i ve arkadaslarini dinledim. Arkadasi itmedi. Bloklardan yuksek kule yaptiklari icin (Berkay ve arkadaslari) haliyle yikilabiliyor uzun oldugu icin. Olay bundan ibaret.

      Sil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. berkaya cok gecmis olsun.cocuklar bazen kucuk yalanlar soyleyebiliyor anneye naz yapma ve temize cikma adina.ogretmenimizin cocuklari bizden daha fazla onemsedigine eminim.emanetler ve muhtaclar henuz.haber verilse gereksiz bir panik yasayabilirdiniz bence.umarim su an iyidir.yagmur da ilk gunler bana "ogretmenim tuvalete gitmeme izin vermedi,ogretmenim bana istedigim kagidi vermiyor"gibi ufak yalanlar soyluyordu.bu onlarin bize kendilerini acindirma cabalari bence,duyvusalligimizi kullanma da olabilir.sizin durumunuz saglikla ilgili oldugu icin daha onemli tabi ama allahim cocuklarimizi her daim korusun insallah(okulda,disarida,evde)bu mevzuya dahil oldugum icin kusuruma bakmayin ama,cocugun basina da ayse hocanin kendini ifade cabasina da uzuldum.

    YanıtlaSil
  5. Bende öğretmenimize birsey demedim keske banada gizliden haber verseydi cocuklar oyun icin yok bisey diyor ama bu gunde hep agriyor diyor tabiki benim yanimdada olabilir ben ogretmenimize suc bulmuyorum ve cok memnunum ogretmenimizden sadece haberim oldumu bende evde gozetime alirim berkayda dedi zaten arkadasim itti ogretmenimiz bir yere gitmisti diye

    YanıtlaSil
  6. endisenizde haklisiniz,gozumuzden sakiniyoruz biz onlari.keske doktora goturseydiniz,iciniz rahat ederdi hic olmazsa.gerci tomografi falan isteyebilirler bu durumda da gereksiz zarar gorebilirdi cocuk.eminim kotu bir durum yoktur,olsaydi ilk gunden belli ederdi zaten.cocuklar sandigimizdan daha guclu ve dayaniklilar.tekrar gecmis olsun.

    YanıtlaSil