10 Ekim 2013 Perşembe

Duyuru

Sayın veliler,
Yarın Öğretmenler Kurul Toplantısı olduğundan dolayı eğitim-öğretim 11.00-13.00 saatleri arasında olacaktır. Bilginiz olsun..
Sevgiler..

7 yorum:

  1. ayse hocam merhaba.yarin yagmuru gondermeyi dusunmuyorum,bir sorun olur mu?bir de gezi icin zarfi yarin gonderecektim onu nasil yapabilirim.bayram donusu gondersem olur mu? iyi aksamlar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Yarin gondermeyebilirsiniz sorun yok. Fakat Cuma izin belgesi icin son gundu. Ben okulla bir gurusup yarin yazarim.

      Sil
    2. Bayram dönüşü pazartesi günü gönderebilirsiniz..

      Sil
  2. Ayse hocam ahmet yagizla zarfi gondermistim size vermeyi unuttugunu soyledi elinize gectimi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şu an dosya yanımda değil. Hatırlayamıyorum. Çantasında yoksa vermiş olabilir. Bayram dönüşü haberdar ederim sizi.

      Sil
  3. Ayse hn berkayin dogum gunu bayram donusu pasta alip getirsem olurmu bu gunku cikolatalari arkadaslari icin getirmisti ama arkadaslari ( ceren) dogum gunun kutlu olsun demis bu arada berkayda cerene yuzuk hediye getirmisti sanirsam anil kirmis sizde tamir etmeye calismissiniz tesekkurler olmamis galiba artik yenisini alicaz:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Nihal hanım.Allah hayırlı ömürler versin Berkay'a. İyi ki doğmuş :) Okulda biliyorsunuz geçen seneden, kutlama yapmıyoruz; ama öğrencilere ikram olarak kabul edebiliriz. Bu arada kızlar arasında yüzük furyası başladı. Berkay Ceren'e yüzük getirmiş, onu verecekmiş, Ceren gelmedi ama falan :)

      Sil