23 Ekim 2013 Çarşamba

Kitap Duyurusu

Sayın veliler, 
Bu hafta dergi çalışmalarına başlamak istiyorum. Çocuklar da ne zaman başlayacağız diye soruyorlar :) Setin ücreti 150 tl'dir. İmza karşılığında aldığınıza dair göndermiş olduğum belgeyi ücreti ile birlikte göndermeniz gerekmektedir. 
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Merhaba Ayşe Hanım.Bana Kerem bir dekont getirdi Akbank'a ait sanırım.Ben de anlamamıştım ne olduğunu eğer dekont kitap ücretininse onu mu imzalayıp ücretle size göndereyim.çünkü başka bir belge gelmedi de o nedenle sormak istedim.Ya da direk zarfa isimle beraber koyup mu gönderelim? Gecikme oldu bu nedenle kusuruma bakmayın.Selamlar.Ayşegül Pınar(Kerem Pınar)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Ayşegül hanım. Göndermiş olduğum dekont, materyal ücretini ödemiş olduğunuza dair olan belgeydi. Sizde kalacak. Yarın öğrencilerden kağıt göndereceğim kitap için, zarfın içinde gönderebilirsiniz. Sevgiler..

      Sil
  2. Merhabalar Ayşe hanım. Merak ettiğim için sormak istedim. Bende materyal ücretini yatırdım ama Eren bana makbuz falan getirmedi. Derya Bayram.. ( Eren Bayram.) sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Sizin dekontunuz bana ulaştığında ben de size ulaştıracağım. Sevgiler :)

      Sil
  3. Ayse hanim iyi akşamlar bu siteden size özel msj yazabiliyormuyuz,sadece sizin okuyabileceginiz,bir bölüm var mi?bilmedigim için bilgilendirebilirmisiniz .ebru.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi akşamlar Ebru hanım. renkliciceklersinifi@gmail.com a atabilirsiniz. Sadece ben okurum :) Sevgiler..

      Sil