27 Ekim 2013 Pazar

Haftasonu Etkinliği

Sayın veliler, bu pazar çocuğunuzla birlikte blogumuzdaki "aktiviteler" kısmındaki programlardan birine gidebilirsiniz.. Mutlu pazarlar :)

3 yorum:

  1. merbaba ayse hocam.dun yagmurla "motorlu kus"oyununa gittik.cok begendik.fotolari da mail adresine gonderdim,ya da gonderdim saniyorum.ulasip ulasmadigi konusunda bilgilendirirseniz sevinirim.bugun de caliau muzikaline gittik,ona da bayildi yagmur.yonlendirmeleriniz icin tesekurler...normalde foto cektirme dusmani cocuk,ogretmenin merak ediyor ve gormek istiyormus deyince icten olmasa da en guzel siritisini yapiyor:)tesekkurler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba Fatma hanım. Ne kadar güzel, çok çok sevindim :) Fotoğraflar bana ulaşmamış, renkliciceklersinifi@gmail.com adresine mi gönderdiniz. Gelmesi lazımdı aslında. Size zahmet bir daha gönderebilirseniz, umarım gelir. Fotoğrafları merakla bekliyorum, yayınlamak isterim. Sevgiler..

      Sil
    2. ayni adrese gonderdim ve iletildi de yaziyordu.emin olamadigimdan dun cektigimiz fotolari da gondermedim.tekrar deniycem.bir de yagmuru bu gondermesem cok sey kaciri mi acaba?cok gec uganiyor da...

      Sil