24 Ekim 2013 Perşembe

Gezi Kıyafeti

Sayın veliler, 
Yarınki gezide okul eşofmanı olanların eşofman giymesi gerekmektedir. Okul olarak daha ayırt edici oluyoruz, gruptan ayrılmaları engelleyebiliyoruz ve daha rahat gezebiliyoruz.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. bizim esofmanimiz yoook:((yagmuru kaybetmezsiniz dimi ayse hocam:)ne giydirsek daha iyi uygun olur acaba?bir de esofmanlari nasil ve nereden temin edebiliriz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba. Bir sorun olmaz Allahin izni ile rahat olun. Esofmanlari onumuzdeki hafta siparis verecegiz (olmayanlar icin). Siz herhangi bir esofman yoksa da normal kiyafet giydirebilirsiniz. Sevgiler. AYSE CULCU

      Sil
  2. İyi akşamlar ayse hocam.anılın bugün baya bi canı yanmış daha yeni uyudu.okuldan gelince buz koyduk ,krem sürdük.okulda sizin müdahale etmeniz ve ilgilenmeniz çok hoşumuza gitti.ilginize çok teşekkür ederim.erene de geçmiş olsun umarım o da iyidir.düşe kalka büyüyecekler Allah beterinden korusun.yarın gezi de yanlarına su bisküvi filan koyalımmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok gecmis olsun. Caninin acidigini soylemisti. Siz de iyi yapmissiniz buz koymakla. Amin Allah hayirlisiyla buyumeyi nasip etsin. Geziden once yemek yiyip gidecegiz; ama koyabilirsiniz. Donunce yerler. Sevgiler.. Ayse Culcu

      Sil