6 Kasım 2013 Çarşamba

Duyuru

Sayın veliler,
Eşofmanlar hakkında duyuru yapma ihtiyacı hissettim. Eşofmanı olanların eşofman giymesi rica olunur. Eşofman üstlerine mutlaka isimlerini iğne iplik kullanarak işleyiniz; çünkü karışıyorlar. Çok sık yaşadığımız bir sorun. Berkay isimli öğrencimizin eşofman üstü kayıp. Çocuklarınızın kıyafetlerini kontrol etmenizi rica ediyorum, olabilir yanlış giyinmiş olabilirler. Kontrol ederseniz sevinirim.
Sevgiler..

12 yorum:

  1. Nihal aranan eşofman üstü. Bizim evden cikti.122 dimi nosu.berke. giymis bugun okula getiriyorum

    YanıtlaSil
  2. İyi aksamlar Ayse hanim bu aksam bir adet122fazla esofman geldi sanirim daha onceden karistirmis Ceren yarin esofmani gonderecegim.Sut kagidini dun servisle gonderdim insallah size ulasmistir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yildiz hanim esofmani alirim insallah yarin. Sut izin formu bana ulasti. Sevgiler..

      Sil
  3. İyi akşamlar Ayşe hocam. Eren'i doktora götürdük ve 2 adet dikiş atıldı.. Yarın okula göndermek istemiyorum ama o ısrarla gelmek istiyor. Doktor sorun olmadığını göndere bileceğimi söyledi.. Sabah duruma göre davranacağım. Sevgiler... (derya)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi aksamlar Derya hanim. Cok gecmis olsun. Cok uzuldum. Kiyamam minigime. Siz yine sabahki durumuna gore gonderirsiniz. Sevgiler...

      Sil
  4. eşofmanlar gelse de Ahmet Yağızla her gün yaptığımız gömlek giyme savaşı sona erse

    YanıtlaSil
  5. Ayse hanim esofmani gondermeyi unutmusum kusura bakmayin pazartesi goderirim esofmanin sahibide kusura bakmasin iyi gunler sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. Merhaba ben yagiz in annesiyim yagizin esortman ustlerinden biri karismis sol ic kisimda yagiz yurdugur diye yaziyordu belki yikanmaktan biraz silinmis olabilir ama suan da benim evimde heryeri lekeli bir esortman ustu var 116 beden herkez cocugunun kiyafetini bilir ben bizdeki esortman ustunu sali gunu okula getirip ayse hanima teslim edecegim yagiz in esortman ustu kime karistiysa getirmesini rica ediyorum.

    YanıtlaSil
  7. Okula yollayacagim esortmanin ic alt lastik kisminda 3 A yaziyor fakat isim okunmuyor kime esortman ustumuzun karistigi konusunda yardimci olur sanirim iyi gunler

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. bizim eşofmanlar ne zaman gelecek Ayşe Hocam (Ahmet Yağızın annesi)

    YanıtlaSil