19 Kasım 2013 Salı

Nisanur-Aile Katılımı

Nisanur, ailesiyle birlikte "meyveleri tadından tanıma oyunu"nu oynamış ve bizler için resim çekmiş.
Güzel öğrencim Nisanur'a ve ailesine ilgilerinden dolayı teşekkürler...

Oldukça başarılı bir sunum :)

5 yorum:

  1. Aferin Nisaya Cerende okulda sevdigi oyunun kurallarini anlatti .Sandalye kapmaca oyunu iki sandalye gerekliymis iki kisi oldugumuz icin oturan kazaniyormus ayakta olan kaybediyormus ,sandale ilave edilmiyormus ,birde muzik gerekliymis kurallari buymus simdi oyunu oynayacagiz.İyi aksamlar Ayse hanim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ceren oyunu güzel anlatmış :) iyi eğlenceler Yıldız hanım :)

      Sil
  2. valla sanirim bizde bundan sonra butun meyveler,gozler kapali yenecek.dun aksam sulalece(kuzenlerle)yaptigimiz bu etkinlik,aile gelenegi oldu galiba cunku bu aksam da meyvelerimizi gozumuz bagli yedik ve tahminlerde bulunduk:))iyi bir tarafi da normalde yemedigi meyveleri yagmur oyununu hatrina,oyunu bozmama adina afiyetle(gozu kapali)yedi.ben de bol bol tikistirdim agzina.daha sonra da sirasiyla;yag satarim bal satarim,sandalye kapmaca ve evin icinde kare ve daire seklinde esyalar bulma oyunlari oynadik.kurallari yagmur anlatti,uyguladik ve en begendigim su oldu.kazanani huysuzluk etmeden ve mizikmadan tebrik ettik.bu kazanim icin tesekkurler hocam.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim Fatma hanım :) Yemediği meyveleri yemesi ve kazanma-kaybetme dengesini ayarlayabilmesi güzel bir şey. Biz hep diyoruz önemli olan katılmak, eğlenmek diye :) çocuklar artık öğrendi :) rica ederim. Etkinlikleri yaptırdığnız için ben teşekkür ederim ilgili velilerim :)

      Sil
  3. Bizde gùn içinde ögrendikleri oyunlari kuralllari ile doruk ve berke nin önderliginde oynuyoruz(hoş ben önce anlaticam ,hayir o yalniş bu dogru seslerinin ešliginde ugulamaya çalisiyouz fakat,çektigim resimleri buraya yükleyemiyorm:(((( fatma hanim in meyve yemeyen yad zorlana (berke gibi)çocuklar için cok akillica bir yöntem.yarin bizde uygulamak istiyouz umarim basarili oluruz.

    YanıtlaSil