20 Aralık 2013 Cuma

Aşı Günümüz Belli Oldu

25 Aralık 2013 Çarşamba günü aşı oluyoruz. Bilginiz olsun. Kağıdı imzalı gönderdiniz; fakat olmak istemeyenler belirtmemiş, buraya belirtirse çok sevinirim. Aşı günü eğitim-öğretim devam edecektir. Aşı olurken velilerimiz dışarıda bekleyebilir, aşı olduktan sonra çocuklarına isterlerse alabilirler.

12 yorum:

  1. kiyamete 6 kala yani:)hocam biz o gun gelecek miyiz?bu cocuklar mahveder sizi.kendi kizim adina konusayim,her cocuk gibi aslinda,cok korkar.ortaligi yikacaktir diye tahmin ediyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fatma hanım çok hoşsunuz :) Velilerimin gelmesine gerek yok; ama yarın bu konuyla ilgili net bir dönüş yaparım yine.

      Sil
  2. tamam,umarim pisman olmazsiniz:))allah kolaylik versin.degisiklik olursa takip edicem.seviler ve saygilar ogretmenim.

    YanıtlaSil
  3. Ayşe hocam Anıl'ın aşılarının hepsi tam.onun için yapılmasını istemiyorum.bir de bişey sorucam o gün eğitim devam edecekmi acaba?sevgiler Filiz

    YanıtlaSil
  4. Günaydin,biz okulda olasini istemiyoruz(ben yokken)zaten ocak 27 dr.kontrolumuz var,orda olucaklar.idare velilerin gelmesine izin verirse okulda olabilir.her çocuk gibi benimkilerde igneden korktuklari için yalniz birakmak istemem işin aşikçasi:)))panik anneler grubu üyesi Ebru:))))

    YanıtlaSil
  5. Ayşe hocam Ahmet Yağızında aşıları tam ve doktoru bu sene için gerek olmadığını söyledi yani Ahmet Yağızada aşı yapılmasını istemiyorum

    YanıtlaSil
  6. Ayşe Hocam merhaba ben de daha önce size ilettiğim gibi Kerem'in aşı olmasını istemiyorum okulda.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Ayse hanim gunaydin Ceren bugun gelemiyecek cunku cok oksuruyor bilgilendirmek istedim hoscakalin.

    YanıtlaSil
  8. Ayse hanim yagiz gecen sene oldu bu sene olmayacak

    YanıtlaSil
  9. Kayıtlar alınmıştır. Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  10. ayse hocam yagmur da asi olmayacak.dun asidan bahsetmissiniz galiba iki gundur bunalimda.biz de rahatlatmak icin mecburen tamam okulda olmuyorsun,kendi doktoruna gideriz yaptiririz dedik.ikna oldu ve aglamiyor en azindan artik:)

    YanıtlaSil
  11. Ayşe Hanım bu akşam Hüseyin'e aşıdan bahsettim, çok ağladı, okula gelmek istemiyor bu yüzden. Okulda çok problem çıkarır. Ben hastanede yaptırırım .

    YanıtlaSil