8 Aralık 2013 Pazar

Yeni Makale

"Çocuklarımıza Yaptığımız En Büyük Kötülük" isimli alıntı makalemizin faydalı olması ümidiyle...

5 yorum:

  1. yayinladiginiz makaleler icin gercekten tesekkurler ayse hocam, oldukca faydali oluyor.ancak calisan bir anne icin her sey daha zor.hep bir seylerin eksik kaldigi hissi,cocuga yetememe,esine yetememe,evine yetememe ve kendine yetememenin verdigi huzursuzluk:(ben ilk yillarda cocugu birakip gitmenin vicdan azabini her eve donusumde onu hediyelere bogarak giderdim,ya da oyle saniyordum.hatami anladim,ama biraz gec oldu.cok maddeci yetisiyorlar gercekten,doyuma ulasmis bir nesil yetistiriyoruz.ah bu annelik,o kadar dolu dolu bir his ki bir cok yanlisi bilincli yapiyorum cocugu uzmeme adina.bir iki yildir daha dikkatliyim aslinda,paylasimlarinizda oldukca yararli bu anlamda ve tekrar tesekkurler.gozumuzde hic buyumuyor ki bunlar,bir cok ihtiyaclarini hala gideriyor olmamiz belki de bu yuzden.bebekken buyumesinden korkuyordum sevimliligini,masumiyetini kaybedecek,cok sevemiycem diye.oysa her gun daha bir askla bagliyor kendine.umarim butun cocuklar saglikli,mutlu bir bicimde buyur:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet haklısınız Fatma hanım, eksik kalan şeyleri telafi etmek anlamında birçok hata yapılabiliyor. Bunu fark etmeniz çok önemli, hele de çocuğunuz okul öncesindeyken. Fark ettiklerinizden hemen dönmek elinizde, herkesin elinde, yeter ki isteyelim... Umarım herkes sizin gibi fark eder ve çocuğu için en doğru olanı yapar. Sevgiler :)

      Sil
  2. adimi yazmayi unutmusum ama tahmin edeceginizi dusunuyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Ayse hn merhaba ben bu konuda biraz gaddarim sanirim Yagizi sadece 40 i cikana kadar yatal odamizda yatirdik daha sonra hep kendi odasinda yatti.odasi kendi toplar yemek tabagini dahi mutfaga goturur. Biraz kucuk olduklari icin kiyafetlerini elinden geldigince katlar ve yatagini duzeltmeye calisir. Gecen gun kardesi oyumcaklarini dagitmis sepetinden bana bunlari kim toplayacak senin oglun sen topla dedi :) bende seninde kardesin dedim soylene soylene odasina gitti baktim topluyor bir yandan da kardesine Yigit dagitip oynayacaksan toplamayi da ogrenmelisin diyor :)) bu kadari da iyi mi kotu mu bilmiyorum ?

    YanıtlaSil