24 Aralık 2013 Salı

Panorama 1453

Sayın velilerim, Panorama 1453 gezimiz için muvafakatnameleri yarın göndermeniz gerekmektedir.
Çocukların çok şey öğreneceği bir gezi, katılım bekliyorum hepinizden. Yarın son gün. Bilginiz olsun. Sevgiler..

14 yorum:

  1. Ayse hanim iyi aksamlar gonderilen gezi kagidi onceden yilbasindan sonraya ertelenen gezimi eger o ise biz katiliyoruz diye ucretiyle beraber gondermistik eger yeni bir gezi ise mutlaka Ceren katilacaktir.Sormamin sebebi ise Ceren bu kagittan ben daha once almismiydim diye sordu.Zaten polis gezisine gidememisler cok uzulmus gozleri nemlenmis:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tiyatroya (cop cetesi) 9 ocakta gidiyoruz insallah. Bu ayri Panorama 1453. Persembe gidiyoruz. Polis tiyatrosuna butun okul uzuldu maalesef tekrari da yok. Neyse biz onumuzdeki gezilere bakalim :))

      Sil
  2. ayşe hn bize muvafakatname gelmedi berkay gitsin ama nasıl yapıcaz

    YanıtlaSil
  3. Bugun tekrar gonderdim brn size. Soyle yapalim, bir kagida panorama 1453 e katilimini onayliyorum yazin ve imza atip ucretiyle gonderebilirsiniz. İyi geceler.

    YanıtlaSil
  4. ücret ne kadar acaba kusura bakmayın bu saate rahatsız ettim sizi

    YanıtlaSil
  5. 17,5 tl. Yarin son :) iyi geceler.

    YanıtlaSil
  6. ayşe hn onu ben daha önce gönderdim şimdi gezi listesinden baktım gönderdiğinizin ertesi günü gecen ay daha 25 gibi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cop cetesi tiyatrosundan bahsediyorsunuz. Tarihi ertelendi 9 ocakta gidecegiz ona. Bu ayri bir gezi. Daha yeni gonderdim kagitlari.

      Sil
  7. ayse hocam merhaba.yagmurun geziye katilmasin istiyorum ama yagmur kesinlikle istemiyor!daha once gitmistik ve cok da begenmisti,nedenini anlayamadim? katilamiycak bu durumda herhalde...

    YanıtlaSil
  8. bir de cop cetesi oyununa gitmesini cok istiyorum.hastaydi o gun ve muvaffakatnameyi olumsuz gondermistik.simdi katilabilir mi?

    YanıtlaSil
  9. Merhaba Ayşe hocam.Anıl bugün keyifsiz biraz okula gelemeyecek büyük ihtimal geziyede gelemez.fatmanın da dediği gibi çöp çetesine gitme ihtimalimiz varsa anilı göndermek isterim..sevgiler

    YanıtlaSil
  10. Çöp Çetesi'ne katılmak için, bir kağıda katılımını onayladığınızı belirtin, adınızı soyadınızı ve imzanızı yazınız, 17,5 tl ücretiyle gönderebilirsiniz. Sevgiler..

    YanıtlaSil
  11. Ayse hocam anneler icinde bir gezi duzenleseniz nasil olur kiskanmaya basliyorum:)) H.Kul

    YanıtlaSil