6 Aralık 2013 Cuma

Yeni Makale

"Çocuğum Bizimle Uyumak İstiyor" ve "Çocuklara Allah'ı "Baba-Dede" gibi Tanımlarla Anlatmayalım" adlı yeni makalelerimiz yayınlanmıştır. Tüm velilerimin mutlaka okumasını rica ediyorum. Sevgiler...

5 yorum:

  1. Ayşe hocam merhabalar... Eren bu hafta biraz rahatsız olduğu için okula gelmedi. Daha önce yazmıştım ama görmediniz galiba. Kaçırdığımız bir etkinlik veya başka bir program var mı? acaba.. İnşallah bu yazımı görürsünüz....Sevgiler (derya)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba Derya hanım. Yorumunuzu gördüm, cevap yazdım :) Yaptırdığımız etkinlikleri takip etmeniz yeterli, dergi çalışmasını da zaten gönderdim. Şimdilik bu kadar :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. İyi akşamlar Ayşe Hanım. Kusura bakmayın. Biz dünde hastanede olduğumuz için ben yorumunuzu görmemişim. Aile katılım dergisi için teşekkür ederiz. Eren çok heyecanlı bir şekilde hemen yaptı işaretli sayfaları. Zaten sizi ve arkadaşlarını çok özlemiş. Dört gözle pazartesiyi bekliyor :)) okula gelmek için. Bu arada gezi varmış ama bizde katılım formu yok. Dün Arkadaşı gezi var dedi. Şimdiden başladı gezi ne zaman demeye . bende sizi sorayım dedim... sevgiler..

    YanıtlaSil
  4. İyi aksamlar Derya hanim. Biz de Eren'i cok ozledik. Bir kisinin yoklugu bile cok hissediliyor. Gezi persembe gunu. Son gun sali gunu. Pazartesi gunu gonderirim insallah. Sali gunu geri gonderirsiniz. Sevgiler. Eren'i yerine öpun :))

    YanıtlaSil
  5. ozellikle "allah yakar"tarzi bir korkutmadan uzak durmak lazim bir de.biz cocukken bu yanlis hep yapildi.kendi cocuklarimiza allahi sevdirelim,korkutmayalim.yagmur gecen bana "fe subhanalah""ne demek diye sordu.bende bir dua dedim kullandigimiz ama anlamini tam bilemedigim icin:))yagmur da sunu sordu tekrar" o zaman sen bana sinirlenince neden fe subhanallah diyorsun?"isin icinden cikabilecek varsa yorum bekliyorum:))bu cocuklar cok fena!!!

    YanıtlaSil